Weekend weg pasen

WEEKEND WEG PASEN

Pasen is eigenlijk het eerste weekend in het nieuwe jaar die uitnodigt om er weer eens lekker op uit te gaan met z’n tweeën of met het hele gezin. Normaal gesproken zijn de kinderen vrij van school en is het ook een mooie gelegenheid om een extra vakantiedag op te nemen.

Tijdens Pasen worden de dagen weer wat langer en het zonnetje schijnt wat vaker en de temperaturen lopen gelukkig weer op, de eerste bloemen en struiken komen in de bloei en met een beetje mazzel zien we ook de eerste vlinders weer vliegen, we hebben zin in de lente, we gaan lekker een weekend weg met Pasen.

Wanneer valt Pasen eigenlijk? Pasen valt bijna ieder jaar op een andere datum en heeft te maken met de stand van de maan en hoe de zondagen vallen. Omdat het Paasfeest eigenlijk een christelijke feestdag is kan het beter worden uitgelegd door deze mensen en bij interesse kunt u wat uitgebreidere informatie lezen door de volgende link te volgen; https://historianet.nl/maatschappij/godsdienstgeschiedenis/pasen-wanneer-valt-pasen . Christelijke mensen bezoeken tijdens Pasen natuurlijk vaak een kerk.

Het paasweekend is natuurlijk de ideale gelegenheid om met het gezin, de hele familie óf  juist gezellig met z’n tweeën een weekend weg te gaan. Met Pasen heb je natuurlijk een lang weekend omdat je Tweede Paasdag ook nog vrij bent en misschien wel de vrijdag hebt vrij genomen. Perfect voor een paar dagen weg met Pasen naar bijvoorbeeld een leuke stad of regio om te genieten van deze dagen.

 

Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald gebied in Nederland? Beleef bijvoorbeeld het Paasweekend in Zeeuws-Vlaanderen. Met het strand, de natuur en middeleeuwse steden als Brugge en Gent vlakbij. Of kies er voor om het weekend weg Pasen op de Veluwe te beleven in een hotel of vakantie huisje en misschien spot u wel tussen de herten in het grootste natuurgebied van Nederland. Echte avonturiers gaan tijdens de paasvakantie onder de grond in de grotten van Han, in de ruige Belgische Ardennen. Of gaan we de heuvels beklimmen op de fiets in Limburg? De kustlijn is in ieder geval wel populair tijdens deze periode omdat het weer er vaak wat beter uitziet, zeker als Pasen wat later valt in het jaar, die paar weekjes maken zeker wat uit.

Bekijk bij ons de beste deals bij de verschillende accommodaties. Verblijven we dit jaar in een hotel of huren we een vakantiehuisje op een vakantiepark? Vaak worden vakantiehuisjes verhuurd aan gezinnen met kinderen of families terwijl een hotel weer meer populair is bij stelletjes, jong en oud.

Geniet tijdens een weekend weg Pasen van een Paasontbijt of Paasbrunch en laat je in de avond ook culinair in de watten leggen. Arrangementenweb biedt daarom ook verschillende paasarrangementen aan. https://www.arrangementenweb.nl/arrangementen/paasarrangement of kijk op deze website naar; www.paasweekendweg.nl/paasarrangementen

 

Op de pagina van deze website hebben wij getracht om een overzicht te maken van de verschillende mogelijkheden en aanbiedingen voor een leuk weekend weg met Pasen. Er zijn natuurlijk genoeg accommodaties te reserveren in Nederland maar wij hebben natuurlijk ook leuke deals in Duitsland, België, Luxemburg of andere Europese landen. Selecteer uw favoriete deal voor een Paasweekend weg en reserveer uw verblijf eens een keer via het Arrangementenweb.

 

Via de boekingsmodule van de aanbieder kunt u reserveren bij de accommodatie van uw wens. U kunt ons ook mailen indien u hulp nodig heeft bij het bepalen van uw uiteindelijke keuze. In goed overleg vinden wij zeker een passende oplossing die aansluiten bij uw wensen en budget.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente aanbiedingen van de verschillende hotels en vakantieparken tijdens bepaalde perioden in het jaar? Schrijft u zich dan vooral in op de nieuwsbrief van Arrangementenweb en ontvang elke maand leuke aanbiedingen. Alleen tijdens de decembermaand sturen wij meerdere keren een leuke nieuwsbrief met aanbiedingen op het gebied van kerst en oud en nieuw arrangementen.

Maak gebruik van een weekend weg tijdens Pasen en beleef de omgeving en geniet van elkaar tijdens een weekendje vrijaf en weg van alle hectiek. We wensen jullie een vrolijk Pasen en een fijn verblijf toe.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Scroll naar boven