Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

buiten__1509548080_527
Pasenkrokus2__1518000435_746
HotelVictoria7__1517999941_962
Hotelvictoria6__1517999941_750
hotelVictoria3__1517999939_588
restaurant__1509548081_274
HotelVictoria5__1517999940_567
hotelVictoria2__1517999941_124
hotelvictoria9__1517999940_531

4-daags Vrolijk Pasen arrangement Hotel Victoria

Breng uw Paasdagen dit jaar door bij ons moderne en luxe hotel Victoria in Hoenderloo. Het hotel is gelegen op een landgoed van 14 ha. en bevindt zich midden op de Hoge Veluwe. Geniet van de faciliteiten van ons hotel en verken de mooie omgeving. Na afloop van uw wandeling of fietstocht kunt u heerlijk bijkomen in onze lounge, een drankje bestellen in de gezellige Engelse Pub, trek een baantje in ons binnenzwembad of maak gebruik van de bowlingbaan. Even lekker weg met Pasen!

P.P.P.A.: € 149,15
Aantal dagen: 4 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Breng uw Paasdagen dit jaar door bij ons moderne en luxe hotel Victoria in Hoenderloo. Het hotel is gelegen op een landgoed van 14 ha. en bevindt zich midden op de Hoge Veluwe. Geniet van de faciliteiten van ons hotel en verken de mooie omgeving. Na afloop van uw wandeling of fietstocht kunt u heerlijk bijkomen in onze lounge, een drankje bestellen in de gezellige Engelse Pub, trek een baantje in ons binnenzwembad of maak gebruik van de bowlingbaan. U kunt hier ook terecht voor al uw sportieve activiteiten als tennis, voetbal, voet of beachvolley.

Even lekker weg met Pasen!

 Dit 4-daags Paasarrangement is als volgt samengesteld

 • Ontvangst met koffie of thee en Paaseitjes
 • 3 x overnachting
 • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x luxe 3-gangen diner op de dag van aankomst
 • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

Extra informatie:

De hotelkamers bevinden zich niet in het hoofdgebouw van Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. Wanneer u wenst te ontbijten of dineren in het restaurant dient u via buiten naar het hoofdgebouw te lopen. Hier vindt u onze receptie, het restaurant, zwembad, de sauna en hotelbar. 

Ons restaurant Smaakmakers Hoenderloo staat voor een gezellige eetgelegenheid waar u ook voor een borrel of snack terecht kunt. Bovendien wordt elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet in het restaurant verzorgd.

 

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag. 

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

Omgeving & tips

Ontdek de omgeving van Beekbergen

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo is gelegen midden op de Veluwezoom, de ideale locatie voor zowel fietsers als wandelaars. In de omgeving van het hotel zijn bovendien vele musea te vinden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Paleis Het Loo. Voor een dagje winkelen kunt u uitwijken naar de steden Arnhem en Apeldoorn.

Natuur- en cultuurtips

 • Bewonder het Nationaal Park Veluwezoom
 • Ontdek de geschiedenis van de Oranjes in Paleis Het Loo
 • Waan u in het verleden in het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 in Groesbeek
 • Breng een bezoek aan Hanze stad Deventer / Zutphen.

Museum- en attractietips

 • Bezoek Airborne Museum ‘Hartenstein’
 • Breng een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum
 • Maak een ritje met de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij
 • Spot apen in de Apenheul
 • Ga op avontuur in dierenpark Burgers’ Zoo
 • Bezichtig het Kröller-Müller Museum

Sportieve tips

 • Voetbaltrainingskamp met het team
 • Wandel of fiets over de Veluwe

Overige tips

 • Kom volledig tot rust in Thermen Bussloo

Op een landgoed van 14 hectare, vlakbij het dorpje Hoenderloo naast het Nationale Park de Hoge Veluwe, vindt u het prachtige viersterren hotel Princess Hotel Victoria.

Het hotel is een ideaal trefpunt voor vergaderingen / cursussen en andere bijeenkomsten! Voor zakelijke bijeenkomsten biedt het hotel 19 zalen voor bijeenkomsten van 5 tot circa 250 personen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en wireless internet, uiteraard kan alle gewenste apparatuur worden verzorgd.

Princess Hotel Victoria is een zeer geschikt uitgangspunt voor een ontdekkingsreis over de Hoge Veluwe tijdens een vakantie of een weekendje weg. Bij "thuiskomst" geniet u van de luxe, sfeer en culinaire genoegens van dit bijzondere hotel.

In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, de zalen, het restaurant, een prachtige serre met binnentuin, de gezellige Engelse pub met twee bowlingbanen en het binnenzwembad met sauna.

De 109 hotelkamers zijn apart van het hoofdgebouw op het landgoed gelegen in verschillende appartementen en voorzien van alle denkbare gemakken. De kamers zijn gelegen op zowel begane grond als eerste verdieping. Het hotel beschikt niet over een lift.

Princess Hotel Victoria biedt een tal van hotel arrangementen aan, voor ieder wat wils. Zowel actief genieten van de omgeving als heerlijk ontspannen of cultureel erop uit. Daarnaast biedt het hotel vele faciliteiten.

Princess Hotel Victoria beschikt over een uitstekend onderhouden voetbalveld met UEFA-licentie. Dit biedt de mogelijkheid om in een besloten omgeving te trainen en voorbereidingen te treffen voor bijvoorbeeld een wedstrijd of een aankomende competitie.

Princess Hotel Victoria is het ideale startpunt om tijdens een vakantie of weekend weg de Veluwe te verkennen. Faciliteiten, onder andere draadloos internet, zwembad, sauna, solarium, tennisbanen en een bowlingbaan. Verder geniet het hotel bekendheid door het verblijf van vele professionele voetbalteams, onder andere het Nederlands Elftal. Het hotel heeft dan ook een eigen, door de Uefa goedgekeurd, voetbalveld.


Hoenderloo