Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

hotelNautischKwartier1__1518688856_930
hotelNautischKwartier4__1518688858_971
hotelNautischKwartier7__1518688857_371
hotelNautischKwartier6__1518688858_973
hotelNautischKwartier3__1518688856_118
hotelNautischKwartier9__1518688859_893
hotelNautischKwartier10__1518688857_812
hotelNautischKwartier2__1518688857_331
hotelNautischKwartier8__1518688859_777

4-daags Prettig Pinksterweekend Arrangement hotel-restaurant Nautisch Kwartier

Aan het Gooimeer, op de kop van de Oude Haven in het Noord-Hollandse Huizen, staat het luxe Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Een prachtige omgeving om uw Pinksterweekend door te brengen en de natuur te ontdekken. Het is de perfecte locatie voor een dagje op en aan het water. Het hotel beschikt zelfs over eigen aanlegsteigers. Na afloop heerlijk genieten van een drankje aan de bar of een culinair diner bij ons sfeervolle restaurant. Met dit 4-daags Prettig Pinkster arrangement geniet u van een 3-gangenmenu op de dag van aankomst, overnachting(en) in een comfortabele hotelkamer en de volgende dag uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien serveren wij op de derde dag een luxe 4-gangen diner.

P.P.P.A.: € 274,55
Aantal dagen: 3 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Aan het Gooimeer, op de kop van de Oude Haven in het Noord-Hollandse Huizen, staat het luxe Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier. Een prachtige omgeving om uw Pinksterweekend door te brengen en de natuur te ontdekken. Het is de perfecte locatie voor een dagje op en aan het water. Het hotel beschikt zelfs over eigen aanlegsteigers. Na afloop heerlijk genieten van een drankje aan de bar of een culinair diner bij ons sfeervolle restaurant. Met dit 4-daags Prettig Pinkster arrangement geniet u van een 3-gangenmenu op de dag van aankomst, overnachting(en) in een comfortabele hotelkamer en de volgende dag uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien serveren wij op de derde dag een luxe 4-gangen diner.

Het 4-daags Prettig Pinksterweekendarrangement is als volgt samengesteld:

 • Ontvangst met een welkomstdrankje en een regionale lekkernij
 • 3 x overnachting
 • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 1 x heerlijk 3-gangen diner op de dag van aankomst
 • 1 x luxe 4-gangen diner op de derde dag
 • Informatiepakketje van de omgeving inclusief fiets- en wandelroutes

 

Genoemde arrangementsprijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangementsprijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

 

Omgeving & Tips voor onze bezoekers in Huizen

Hoewel de visserij pas aan het eind van de 17e eeuw één van de hoofdmiddelen van bestaan werd, staat Huizen bekend als voormalig vissersdorp. Voor die tijd waren vooral landbouw en huisnijverheid een belangrijke levensbron. Huizen kreeg in de 14e  eeuw haar naam, omdat zij het eerste dorp in het Gooi was dat stenen huizen had. Het leuke stadje is een bezoek meer dan waard. Het ligt midden in de Gooise natuur en is omgeven door bos, heide, water en leuke dorpjes. Dankzij deze vele bezienswaardigheden is er voor een ieder wat wils. 

Op en aan het water 


Bent u graag aan het water, dan zit u in Huizen goed. Bij lekker weer kunt u heerlijk vertoeven aan de Huizer stranden. Door het ondiepe water zijn deze ook zeer geschikt voor kleine kinderen en surfers. Naast het strand is ook bij de Oude Haven veel vermaak te vinden. Hoewel Huizen maar kort een vissersdorp is geweest, herinnert nog veel aan die tijd. U kunt bijvoorbeeld een tocht over het Gooimeer maken met een Huizer Botter. Deze botter is een Oudhollandse platbodem die in 1934 van stapel liep bij de scheepswerf van Janus Kok.

Wandelen en fietsen in de natuur


Door de bossen en over de hei kunt u uitgebreid wandelen en fietsen. Geniet van de afwisselende natuurgebieden in Huizen. Wandelaars kunnen hun hart ophalen in de Gooise bossen. Een bijzondere wandeltocht is de route: Gooise bossen en heiden van Laren-Tafelberg-Huizen. Voor fietsers zijn de Gooilustroute en de Erfgooiersroute zeer aan te raden. U kunt bij onze receptie terecht voor de mooiste wandel- en fietsroutes. 

Kunst en cultuur 

U kunt in Huizen een bezoek brengen aan het historische Huizer Museum Het Schoutenhuis, dit is zeker een bezoekje waard. Maar voor kunst- en cultuurliefhebbers heeft Huizen nog meer te bieden,  zoals de beeldenroute die u langs de kunstwerken en monumenten van Huizen voert. Ook kunt u een wandeling maken door het historische centrum, langs schilderachtige vissershuisjes en de prachtige oude buurten. Tijdens deze wandelingen kunt u begeleid worden door een gids, waardoor u na afloop alles over de geschiedenis van Huizen weet. In het tweede weekend van oktober exposeren vele kunstenaars en schilders tijdens de atelierroute. Houdt u van kunst, dan is deze atelierroute zeker aan te bevelen. Voor meer informatie bezoekt u de website van gemeente Huizen.

Leuk om te doen:

 •     Maak mooi een vaartochtje met een Botter. 
 •     Bezoek het Muiderslot en waan uzelf in de middeleeuwen.
 •     Ga wandelen in de Gooische bossen. 
 •     Leef u uit tijdens het watersporten op het Gooimeer. 
 •     Proef de historie in het Vestingmuseum van Naarden. 
 •     Maak een fietstochtje door het Gooi. 
 •     Beleef de wereld van TV in het Instituut voor Beeld & Geluid. 

Bij binnenkomst in ons gloednieuwe Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier zult u zich direct thuis voelen. Met een rustieke basis, natuurlijke materialen en klassieke elementen ademt het geheel rust en ontspanning uit. Het interieur laat zich omschrijven als duurzaam, warm en tijdloos. Mooie bruin- en grijstinten voeren hierin de boventoon. Met een robuuste eikenhouten vloer, shutters voor de ramen en lambrisering is de nautische stijl op een eigentijdse manier vertaald en sluit het perfect aan bij de omgeving. U komt heerlijk tot rust bij de open haarden die zich bevinden in het restaurant en in de RIVA Wijnlounge. U vindt in ons hotel 80 sfeervolle kamers en suites, een culinair restaurant, een wijnbar met lounge en verschillende multifunctionele zalen.

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier is de plek waar schippers graag willen aanleggen na een dagje op het water en waar mensen uit de regio aangenaam kunnen genieten in één van de restaurants of op de werf. Voor gasten die buiten de regio wonen biedt Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier een ideale verblijfsplek voor een heerlijke vakantie aan het water.

Faciliteiten:

 • Uniek gelegen aan de oude Zuiderzee.
 • 80 Comfortabele hotelkamers waarvan 4 suites.
  • Alle kamers beschikken over airconditioning.
 • Sfeervol J Restaurant.
 • Wijnlounge met 100 wijnen op de kaart.
 • 8 Multifunctionele zalen geschikt voor vergaderingen, feesten en partijen.
 • Eigen aanlegsteigers.
 • (Elektrische) fietsverhuur.
 • Gratis parkeergelegenheid.
 • Gratis draadloos internet.
 • Officiele trouwlocatie.
 • Honden zijn niet toegestaan (behalve in de Riva Wijnlounge).

Mastspoor 1, 1271 GL Huizen