Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Paasarrangementen Duitsland

Resultaten 1 - 1 van 1
4-Daags HP Paasarrangement Sauerland 2018

4-Daags HP Paasarrangement Sauerland 2018

Met de Paasdagen in Duitsland? Breng uw Paasdagen door in het Sauerland met dit 4-daags Paasarrangement inclusief paasdiner en paasontbijt. Hotel Hesborner Kuckuck in Hallenberg is daarvoor de aangewezen locatie. U heeft volop keuze wat betreft de invulling van uw arrangement. Kiest u voor actief dan zal de omgeving u zeker bevallen. Doet u het liever wat rustiger aan, geniet dan van onze extra wellness faciliteiten. Wij zullen er in … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 228,00
Aantal dagen: 4

Paasarrangementen boeken in Duitsland?

Alle paasarrangementen op het Arrangementenweb boekt u online ZONDER BOEKINGSKOSTEN, dus ook de paasarrangementen in Duitsland.

Via deze website vindt u een overzicht van de verschillende accommodaties die te boeken zijn in Duitsland tijdens pasen. Arrangementen kunt u ook per gebied selecteren. In het linker menu kunt u overigens ook andere selecties maken.

“Ostern!” zo het ook wel in Duitsland wordt genoemd is een prachtige tijd om onze oosterburen een bezoekje te brengen, en daar eens de paaseitjes te verstoppen.

De Duitse natuur ontdekken tijdens de lente? Dat kan! De bossen zoals het zwarte woud en de Duitse Alpen zijn een prachtig zicht met bloeiende flora en de dieren die na een lange winterslaap de wijde wereld intrekken.

De steden in Duitsland zijn tijdens de lente druk bezocht, en staan vol van kraampjes waar u vrolijke Paas-snuisterijtjes en kleurrijke bloemen kunt kopen. Duitsland heeft niet alleen schitterende gebieden maar ook een groot aantal schitterende steden met Berlijn als hoogtepunt. Ook deze stad kent een grote paasmarkt welke u kunt bezoeken tijdens de zonnige lentedagen.

Duitsers zijn misschien niet de meest gewilde komedianten in europa, maar zijn altijd vrolijk en beleefd naar toeristen en weten u dan ook echt als gast te behandelen wanneer u in een accommodatie verblijft. Ook tijdens de lente!

Heeft u leuke foto’s kunnen flitsen tijdens een Paasarrangement in Duitsland? Plaats deze op de tijdlijn van de Arrangementenweb Facebook pagina en maak kans om in een daaropvolgende jaar een paasarrangement te winnen!

Bent u benieuwd naar andere arrangementen of dagjes uit? Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van onze meest recente acties!

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuwe aanbiedingen van onze aangeboden arrangementen. Ook voor Paasarrangementen in Duitsland.